Lunch

Sen lunch med Jenny och Johanna innan jobb :)





Flashback Friday: Valåsen

Förra terminen var alla ettor på skolan och åkte skidor i Valåsen. Jag skulle så klart välja snowboard fast jag aldrig åkt skidor eller något förut, haha... Men trots att jag verkligen sög på snowboard och nog aldrig vill göra om det igen så hade vi ändå så kul :D









Onsdag

De är så där kul att blogga när livet just nu nästan bara består av jobb, praktik och skola.. Haha tråkigt ju.

Sitter på bussen på väg in mot stan för att ha praktik. Börjar 7 och slutar halv 3. Och sen jobb till tio ikväll. Buuhuu. Tur att jag slutar skolan vid 11 imorgon. Då ska jag med Jenny och Karolina till Emporia som öppna imorgon!! :D Sen hem o vila inför helgen som det då också blir massa jobb och sen på söndag åker jag, syster och mamma till London! Hehe :D PUSS

I bilen på väg mot Nova




Lördag

Sitter på bussen på väg hem. Ska snabbt hem för att byta om och sen åka till NOVA Lund med mamma för att gå och kolla lite i affärer och se Nichole tävla och gå mode visning! Känns ju sådär att se mina långa vackra vänner fotograferas och gå på mode visningar, haha.. Men är så stolt över mina tjejer! De är så vackra och duktiga. De förtjänar allt :D

Sen ikväll blir det bio med mamma och syster. Taken 2!! ;)

Flashback friday: Alanya

Några bilder från Turkiet i sommras med Hanna, Berkay och min man. :D

Mys med älskling




Torsdag

På väg till stan med Karolina och Affi. Ska köpa vantar sen ska jag och Karro gå och prata med dom på vår praktik. Efter de ska jag hem till min saknade pojkvän.Ha en bra dag alla! :)

4 grader...


Tisdag


Hår tips

Idag har jag tagit mig tiden att skriva ihop några hår tips, lite skoj haha(?).

Jag har alltid sen jag var liten haft långt hår. När jag kom i tonåren börja jag precis som de flesta tonåringar sluta klippa mitt hår i hopp om att det skulle bli längre och börja utsätta mitt hår för plattång, daglig hårtvättning, styling produkter osv. Vilket slet och förstörde mitt hår helt. Men nu de senaste 1-2 åren har jag verkligen börjat ta hand om mitt hår och idag känns det mycket bättre och friskare (dock inte så långt som det var innan, men de kommer sakta tillbaka).

Så här är några av mina egna hår tips som jag följer och har lärt mig av frisörer, tidningar och bloggar och allt sånt haha :D

  • Först och främst klipp dina toppar regelbundet. Hårinpackning, håroljor och andra hårprodukter kan inte reparera dina slitna toppar. De ända du kan göra är att klippa av de slitna. Slitna toppar "äter upp" sig själv nedifrån och gör då inte ditt hår längre.
  • Kvalitet är bättre än kvantitet i detta fall. Köp bra märken som inriktar sig på just din hår typ, tex tunt, tjockt, torrt fett eller färgat/blekt hår. Investera bra hårprodukter. Du kommer märka stor skillnad! Schampo och sånt som du köper på tex ica förstör bara ditt hår.
  • Tvätta inte håret för ofta. Det sliter och torkar ut ditt hår. 2-3 gånger i veckan räcker. Var noga med att skölja ut både schampo och balsam. Smuts och fett sitter mest i hårbotten därför räcker det att du bara schamponerar hårbotten. När du sköljer ur schampot så blir ändå längderna och topparna rena. Eftersom schampo torkar ut ditt hår så slits det mindre av att inte schamponera hela håret.
  • Om du känner att ditt hår känns fett mellan tvättarna – kan du använd dig av torrschampo. Torrschampo ger även ditt hår mer volym och kan ljusa upp utväxten på oss blondiner.
  • Varmt vatten torkar ut ditt hår. Tvätta håret istället i svalt vatten, det ger även håret mer glans.
  • Använd hårinpackning åtminstone 1 gång i veckan. Sätt det i helahåret(det blir inte fett som vissa tror, bara du sköljer ur det ordentligt) efter du har schamponerat. Avsluta alltid med balsam i topparna.
  • Undvik att kamma och borsta håret när de är vått, dina hårstrån är mycket skörare då. Om du måste använd då en bredtandad kam.
  • Platta och föna håret så lite som möjligt. Planera in din tvätt. Tvätta de när du kommer hem från skola/jobb istället för att behöva föna håret innan du går och lägger dig eller ska iväg. När du ändå utsätter håret för värme bör du tänka på att alltid sätta i någon form av värmeskydd.
  • Massera din hårbotten. Det får upp blodcirkulationen i hårbotten och får ditt hår att växa bättre.
  • Om du känner att du tappar mycket hår (från hårbotten) - se till att du får i dig tillräckligt med järn. Ät mycket mörkgröna grönsaker (spenat, broccoli osv).Finns också tabletter man kan äta dagligen.
  • Rengör din plattång, hårborstar och kammar regelbundet. Jag brukar ta lite schampo och vatten. Eftersom det samlas massor med smuts och stylingprodukter.  Det kan vara en anledning varför ditt hår blir fettigt snabbt.

Monday


Red lips


Girls night

Blev ingen matlangning som vi hade tänkt haha. Lite pizza thi och hamburgare i stället. Och på de lite morotskaka. Hehe!
  
Sara
 
Amanda
 
 

Mys lördag

Ligger och myser med kissen lite medans Anes(tönt) spelar haha.Men ska snart gå in i duschen och börja göra mig i ordning för kvällen. Ska träffa några vänner och laga lite mat och bara mysa. :D Puss Amanda
  
Lille 2pac
Wow nörd.. Haha
 
 
 
 

Hard work

Är just nu på jobb och har fått in några minuters paus. Mycket att göra idag när det är fredag och live musik här på restaurangen.
Hoppas alla får en super fredag. :D Puss!

School








Godnight!




Pink


Rösta på min fina vän Nichole

http://www.facebook.com/Novalund/?sk=app_530442116972945&code=AQBrkuQExSp4emNyQTrJx1ccpJTwH_SQP7dSKD0l0xeA7JNsbjPhQebMiQrED14J9ugfN7GL4xDckhV4cl7sobZFaCqbRB8Jrrh2jVQM_fBTJK43Pmeeen1_OiVR9DDsI2yVorpTRuEeHJ1XgCsykmzQCAwHhuWoP5KJR4_XvDYPhCUjLkL8fB3P3SEXDic7uI6LaV4267853Okg3cyK9NQf#!/Novalund?sk=app_530442116972945
 

Kanelbullens dag!

Fika paus på coop, haha! Mums..

Torsdag

Sitter just nu på bussen på väg till skolan. Blir en kort skoldag idag. Så ska sen bara hem och ta det lugnt resten av dagen.
Ha en bra dag! :)

Onsdag

Idag har jag spenderat många timmer i skolan och sen på jobb med mycket att göra. Är super trött och ska sova nu. Godnatt! :D

Så här ser jag ut idag

Byxor - bikbok, Kofta - H&M, Skinnjacka - Zara, Väska - Scorett, Skor - Vagabond

RSS 2.0