Tisdag


Top, Bikbok

New Shoes


Zara

Sneakers med kilklack

Idag hade jag på mig mina sneakers med kilklack som jag köpte i London. Vem kom på en sån ball grej haha?

Helgen

Fredag: Efter skolan åkte jag till Amanda och Tildes skola en stund och bara var med på deras sista lektion. Sen tog vi tåget till Emporia. Alla tre fick en del med oss hem, super nöjda såklart haha. Fram mot kvällen mötte jag och Tilde upp min kille med några av hans vänner på tilt och spelade biljard. Kul, trots att jag är gaaanska dålig:(
 
Lördag: Vakna hemma hos Anes och sen körde han mig till jobb vid 4. Efter jobb stack jag hem till Tilde med Amanda för lite tjejsnack och vin. Mys!!
 
Idag: Låg kvar i sängen fram till ett och kolla på O.C bara. Tänkte se alla avsnitt från början till slutet (igeeeen haha). Åkte sen till Emporia för att handla en present till min gammelmormor som vi firade 90 år idag!! Helt sjukt att hon fortfarande är nästan så pigg som hon alltid varit. Underbart att se! Så det blev massor med mat, tårta och lite live sång min mamma hade hyrt in.:D Efter de åkte jag och städade på jobb och nu är jag hemma igen. Ska lägga mig och kolla på nytt avsnitt av Kourtney and Kim take miami med lite ostbågar till de hehe! Nattinatt!
 
 
Mormor<3

RSS 2.0