Måndag

Idag har jag lunchat med Anes på tamnack thai, sen gått i stan och fikat med Tilde på lilla torg så att jag fick säga hej då till de bästa här hemma. För imorgon åker jag till Dubai! Såå skönt det ska bli med sol och värme, döör. Hoppas iallafall på sol och lite värme till alla in sweden. Bye bye! Tillbaka om en vecka.






Nomm nomm

Den här bilden skickade min mamma till mig precis nu under jobb. Hahaha gulligt, hon vet ju hur mycket jag tycker om pannkakor. Så detta är vad som väntar på mig där hemma haha!

 

Söndag

Igår var de körning och sen jobb till halv elva ungefär. När klockan var halv nio och allt hade lugnat sig lite så släkte vi ner hela restaurangen och tände massor med ljus för Earth hour då. De var gäster som ville att vi alltid skulle ha det så. Man hade antagligen blivit ganska trött i ögonen av att jobba så varje dag haha. Men mysigt var det! Vakna hos Anes i morse och nu har jag precis städat färdigt på mammas jobb och ska snart åka och jobba på restaurangen fram till tio.
Bild från igår på restaurangen

Hemma från Göteborg

Äntligen hemma från Göteborg! Det var vår klass, 3orna och en hotell klass från Lunds Jb som åkte upp för en stor turism mässa. Trots lååång bussresa (4,5h dit och 4,5h hem..) så var det ändå kul. Men är så trött så ska nog lägga mig direkt.. Nattinatt!
 
Här är några bilder från idag
Johanna och Angie med sina fina hattar inne på mässan
 
Jag och Jenny chilla lite på bagage hyllorna haha

Lite kul man ser allt skit vi plockade på oss under dagen. Hattar, rosor, kalendrar, godis, balonger och lite till haha..

Thai mat med pappa




Tisdag

Ledig idag från både skola och jobb! Så börjar min dag med en lugn frukost. Havregrynsgröt med äpplemos och hallon sylt. Och en kopp kaffe hehe. I eftermiddag blir de körning med pappa i snöööön. Jag som trodde det var slut med snö buhu:( Aja.. Sen ska jag hem och va med älsklingen. Igår gick jag, Johanna och Jenny i affärer på emporia efter skolan. Sen åt vi lunch på Jensens.
Dagens frukost

Min lilla igensnöade bil
 
Gårdagens lunch

Vår inspiration

 
Har blivit helt kär i Kim Kardashians "nya" stil. Med de knä långa kjolarna, skinnbyxor, mycket öppna och spetsiga skor, mycket volanger. Och färgerna tycker jag är så snygga nu till våren. En enkel outfit i färgerna vitt, svart, beigt, puderrosa och gärna med någon stark färg på antingen väskan, skorna eller någon annan detalj. Och så mycket lager på lager med transparanta och kostym-aktiga material. Något som passar i vårt lite kallare land. En annan sak jag tänker på är överdelar som är väldigt antingen eller. Antingen täckt ända upp till halsen eller väldigt urringat och bart på axlarna. Tycker inte alls det är fel med något väldigt urringat så länge man bär det med stil och inte lägger fokus på brösten. Kanske skippar push-up bh:n eller bara har en klister bh istället?

 

Här är några bilder på mina favoriter av Kim K outfits som jag kommer att inspireras av mycket i vår.

 

 

 


Lördag

Igår blev det skola, körning med pappa, jobb och sen sov jag hos älskling :)
Och nu har jag precis kommit hem från lite mer körning. Känns bra att jag börjat komma igång på riktigt nu och jag hoppas på ett körkort till sommaren! Kommer vara så jävla skönt att inte behöva sitta på bussen vart jag än ska överallt, hela tiden. Och såklart är jag så motiverad nu när jag även har en bil. En söt liten opel corsa som jag fått av pappa som 18 års present. En helt klart okej första bil! :)
 
 
Ikväll kommer Nichole och Tilde över till mig, så ska vi bara ha en mys kväll och kolla på sex and the city.

Resa bokad..

Resan bokad över påsklovet - Dubai om 13 dagar! Wiho! Vi blir borta en vecka. Eftersom vi trivdes så bra förra året - både i Dubai och på hotellet vi bodde på, så blir det samma hotell detta året. Hotellet var så sjukt fint och hade verkligen bra service med. Ska bli så skönt att komma bort från kyla, bli lite brun och bara njuta!
 
 

Tisdag

Sitter på bussen på väg till skolan nu. Av någon anledning har denna morgonen varit riktigt seg och jag glömde hälften av vad jag skulle ha med mig så fick gå tillbaka. Ingen bra start precis haha. Men det är sol och lite varmare idag så de känns iaf bra!Igår var jag i skolan på dagen och på kvällen blev det middag på El patio för att fira Karolinas 18 års dag.
Jag igår
skjorta - H&m // byxor, ballerina, kappa - Pimeark London // väska - Chanel // klocka - Guess

RSS 2.0